top of page
image.png

Home         Over ons         Vraag hier een offerte aan

Streetvertising: slimme manier om winkelpubliek te informeren

Gift2Give introduceert - in samenwerking met DSC Europe - een nieuw communicatieconcept in de winkelstraat: Streetvertising. Een serie van minimaal 8 digitale beeldschermen die - verspreid in een winkelgebied - op een interactieve wijze communiceren met het winkelend publiek. De schermen worden opgesteld aan weerszijden van de winkelstraat, in de etalages van deelnemende winkels en zijn dubbelzijdig bruikbaar. Een kant van het scherm is gericht op het interieur van de winkel. Dit scherm staat in z’n geheel ter beschikking van de handelaar die het kan gebruiken voor eigen promotie-activiteiten. De andere zijde is verdeeld in drie vlakken, bestemd voor 3 verschillende gebruikers:

Vlak 1. Bestemd voor alternerende promotieboodschappen van deelnemende winkeliers.

 

Vlak 2. Bestemd voor reclame van derden met een maximum van 8 plus 2 voor gemeentelijke boodschappen (gratis!)

 

Vlak 3. Bestemd voor promotioneel gebruik van gerichte acties en promoties zoals bv. promocodes, QR-vouchers of e-coupons.

De kleurrijke en zeer interactieve schermen zorgen voor levendigheid in het straatbeeld en bieden zeer interessante promotie opportuniteiten voor zowel de gemeente als de handelaars, terwijl ook het winkelend publiek kan profiteren van allerlei promotieacties.

​Kunstlaan  56

1000   Brussel

bottom of page