top of page
GS-logo-2016_edited.png

Grafische Studio Van Poucke is uw partner in het ontwerp van logo’s, huisstijlen, brochures, folders en websites. Naast corporate design staan we ook graag particulieren bij, in het ontwerpen van onder andere geboortekaartjes en trouwuitnodigingen. Bekijk hier onze portfolios.

WAT WIJ DOEN
GS-druppels-2016_1.png
GS-druppels-2016_3.png
CORPORATE DESIGN
CORPORATE DESIGN

De huisstijl is het “grafisch totaalpakket” van uw bedrijf en essentieel voor uw uitstraling. We staan u bij in het proces waarin u bepaalt welke kleuren, vormen, stijl u verkiest om zo tot een imago te bekomen dat u wilt uitstralen. Na de realisatie maken we ook een huisstijlhandboek aan – waarin de kleurcodes, fonts, layout en de te respecteren witruimtes vermeld staan.We ontwikkelen allerhande drukwerk dat is afgestemd op uw huisstijl.

 
Informatief

briefpapier enveloppen visitekaartjes uitnodigingen brochures

 
Promotioneel

reclamefolder reclameflyers kalenders beursmateriaal (meer info)

Dhooge-Naamkaartjes.png
grafischestudiovanpoucke-astridcenter-website-computer.png
WEBDESIGN
WEBDESIGN
GS-druppels-2016_4.png
GS-druppels-2016_1.png
GRAPHIC DESIGN
GRAPHIC DESIGN

Omdat grafisch ontwerp en vormgeving zoveel duurder en mooier klinken in het Engels, spreken we ook al eens van Graphic Design, maar we bedoelen wel degelijk alles wat met opmaak en ontwerp te maken heeft. Van naamkaartjes tot jaarverslagen, van advertenties tot vlaggen, van briefpapier tot banners, van print tot digitaal. En omdat we hoofdzakelijk in onderaanneming werken voor reclame- en communicatiebureaus, pakken we hier niet groots uit met onze referenties.  The proof of the pudding is in the eating.

STAFFING

Met ons team van grafisch vormgevers krijgt u toegang tot een ruime waaier van competenties, specialisaties en creativiteit. U kunt bij Grafische Studio Van Poucke terecht voor het uitvoeren van dtp- opdrachten en de opmaak van brochures en jaarverslagen, maar even goed voor webdesign en digitale animaties. Onze mensen staan voor u klaar. Opdrachten worden zowel bij u op kantoor als in onze studio uitgevoerd. Dit zowel op ad-hoc of langetermijnbasis

ONZE KLANTEN
GS-druppels-2016_3.png
GS-druppels-2016_1.png
GS-druppels-2016_2.png
GS-druppels-2016_3.png
STAFFING
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Grafische Studio Van Poucke

Koningin Astridlaan 35, 9100 Sint-Niklaas
 

T: 03 766 24 24
E: studio [at] grafischestudio.be

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

Bedankt voor de inzending!

CONTACT
bottom of page