top of page
swidget_0_62.jpg

Kwaliteit

 

Ons bureau levert kwalitatief hoogstaand vertaalwerk, uitgevoerd door professionele vertalers. Zij beheersen niet alleen perfect de bron- en doeltaal, maar hebben ook kennis van het specifieke onderwerp van de vertaling. Kwaliteitsprocedures voor terminologiebeheer en correctie garanderen uniforme en accurate vertalingen. 

Kwaliteitsborging gaat samen met het voeren van een open communicatie-beleid. We zeggen wat we doen, en doen ook wat we zeggen. Dat laatste houdt in dat we in alle omstandigheden deadlines strikt respecteren. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en we werken met respect voor zowel klant als medewerker. 

LS Translations bvba werkt tegen zeer concurrentiële prijzen. Uit een eigen onderzoek is gebleken dat de prijs/kwaliteit verhouding de belangrijkste factor is waarom klanten voor LS Translations kiezen. In combinatie met onze snelle levertijd biedt dat u een groot voordeel. U krijgt snel een overzichtelijke offerte. Zo ziet u meteen dat gedegen kwaliteit hand in hand kan gaan met een zachte prijs.

bottom of page