top of page
IMG_1993.JPG
Logo_POS_belium_CMYK_v3.png

Verlaag uw drukkosten - Verhoog uw rendement

Een opendeurdag, een speciale actie, een promotie, een opening van een nieuwe vestiging, uw maandelijkse folder … 

Zorg dat uw boodschap opvalt. Hoe ? Door minder folders te verspreiden, maar beter af te stemmen op je regio en doelgroep. 

Is het u ook al opgevallen dat u ’s morgens als u thuis bent of ’s avonds bij het thuiskomen steevast de brievenbus controleert en leegmaakt ? 

En dan hebben we het niet over die plastic zak met folders die rechtstreeks bij het oud papier belandt, maar over die 1 of 2 energiefacturen en maximaal 2 folders die de postbode tijdens zijn dagelijkse ronde samen met de geadresseerde post bezorgt. 

Uit onze meer dan 15 jaar lange ervaring adviseren we onze klanten steeds meer en meer om over te stappen naar een efficiënte manier van folderbedeling. 

Als winkelier verwacht u een zo hoog mogelijk rendement van de verspreiding van uw folder. Onze adviseurs helpen u hierbij graag met raad en daad. 

Wij brengen uw bedelingsgebied in kaart evenals het rendement (ROI) op basis van het aantal kasverkopen en de regio / straat vanwaar uw klanten komen. 

Wij zorgen ervoor dat uw zending niet tussen de massa drukwerk verdwijnt.

Huis-aan-huis bedeling

STAP 1

U bezorgt ons de praktische gegevens voor uw bedeling: week van bedeling, de gewenste regio, formaat en gewicht van uw folder of flyer.

STAP 2

Wij controleren alle gegevens en maken een simulatie van de kostprijs en datum van aanlevering.

STAP 4

U ontvangt van ons een heldere factuur, conform de offerte (zie stap 2).

STAP 5

Wij volgen de levering aan Mass Post Gent X op en rapporteren u over het verloop van de distributie.

STAP 3

Als de geplande week en regio beschikbaar zijn, voeren we voor u de reservatie door en bezorgen de postdocumenten rechtstreeks aan de drukker van uw keuze, samen met de specifieke aanlevervoorwaarden.

Deze bedrijven zijn alvast overtuigd
van de efficiëntie.

Promoties
Immobiliën
Doe-het-zelf
Automobiel